Der skal lyde en stor tak til alle dyreejere der har givet mig muligheden for gennem årene at hjælpe dyr til en bedre balance. Jeg elsker mit job, og er yderst taknemmelig for hver en dag blandt fantastiske to- og firbenede væsner.

Tag med på tur gennem Foderjunglen..

Her skiller vi fup fra fakta og deler ud af tips og tricks – God tur.
Oftest forbinder vi hudkløe med allergi, men hudkløe behøver ikke være allergi, og allergi behøver ikke vise sig som hudkløe.
Når solen bager fra en skyfri himmel, vi har smidt overtøjet og trukket i både kortere ærmer og ben, skal vi lige huske de firbenede, der ikke har denne mulighed.
Er essentielle fede syrer det samme som fiskeolie? En masse mennesker har fået fortalt at olie gør godt for pelsen og leddene, for hjerne, hjerte og organer, men desværre har færre fået forklaret hvilke olier, der har den gavnlige effekt.
Der findes masser af gaver i naturen, og selvfølgelig skal vi passe på den. Passe på den, på mere end en måde. Vi skal værne om naturen, og så skal vi være opmærksomme på, at det der er gaver for den ene, kan have fatale konsekvenser for en anden.
Sæsonen er i fuld gang. Nogle mennesker vælger ikke at behandle deres dyr forebyggende, nogle vælger de kemiske produkter, der er på markedet og flere og flere forespørger på alternative løsninger.
Jeg bliver stadig forundret, og også en smule trist ind imellem, når jeg oplever hvor lidt opmærksomhed den danske dyrlægestand har på ernæring. Ikke at det som sådan forbavser mig.