Der skal lyde en stor tak til alle dyreejere der har givet mig muligheden for gennem årene at hjælpe dyr til en bedre balance. Jeg elsker mit job, og er yderst taknemmelig for hver en dag blandt fantastiske to- og firbenede væsner.

Lopper og flåter

Sæsonen er i fuld gang. Nogle mennesker vælger ikke at behandle deres dyr forebyggende, nogle vælger de kemiske produkter, der er på markedet og flere og flere forespørger på alternative løsninger.

Det sidste skyldes formentlig både en øget interesse for det mere naturlige, sådan i al almindelighed, men også at en del hunde udviser reaktioner i form af sår, der hvor de kemiske flydende midler påføres. Har man først en gang set dette på sin hund, er der ikke noget at sige til, at man kigger sig om efter et alternativ. Og de findes.

Olien Skjold. En olie som ikke påføres, men dagligt indtages af hunden  Den kan enten hældes over foderet eller tilbydes på en tallerken. Nogle hunde foretrækker det sidste, men tager så til gengæld gladeligt olien.

Basen er koldpresset rapsolie og lakseolie fra vildtlevende laks. Urtesammensætningen i Skjold har en insektafvisende effekt,  virker lindrende på svie og kløe, samt understøtter helings processen i huden.

Olierne giver samtidig en god støtte til huden, grundet indholdet af essentielle fede syrer, det vi i daglig tale kender som Omega 3,6 & 9.
En del vil opleve hud og pels være mere blød og skinnende end tidligere.
Så ja, vi kan vist rolig sige, at der her er tale om et produkt der slår flere fluer med et smæk.

Er der brug for mere signifikant støtte til huden, som ved ex. allergihunde med hudproblemer, så er olien Vidar helt sikkert værd at kigge nærmere på. De fleste ejere melder, allerede inden første flaske er afprøvet, om markante forbedringer.

Til olierne er der udelukkende anvendt naturlige ingredienser.

Du finder begge olierne i webshoppen her på siden.