Der skal lyde en stor tak til alle dyreejere der har givet mig muligheden for gennem årene at hjælpe dyr til en bedre balance. Jeg elsker mit job, og er yderst taknemmelig for hver en dag blandt fantastiske to- og firbenede væsner.

 

Hvem er Gitte?

Mere end 30 års erfaring med dyr og en solid faglig baggrund, skaber de rette forudsætninger for at rådgive dig som dyreejer.

Jeg startede min karriere allerede som 17 årig, da jeg åbnede min egen hundesalon i Jylland, hvor jeg er født og opvokset. Min hverdag var de næste år fyldt med hunde – og ejere, som bragte og hentede.

Nok er jeg ellevild med hunde, men det ville også være rart, at se mere til deres ejere i min hverdag, så jeg rykkede til Sjælland og uddannede mig til Veterinær sygeplejerske.

I en lang årrække var jeg ansat på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole. Her forestod jeg den daglige drift af stedets ernæringsbutik, ligesom jeg fungerede som skadestue sygeplejerske, og underviser af landets dyrlægestuderende.

De mange år i branchen og den store omgang med klienter og patienter, har givet mig et stort indblik i både den sygdomsfaglige og sundhedsmæssige side, af det at holde dyr.

Jeg har i dag stadig en stor kontaktflade og samarbejde med nogle af landets dygtigste dyrlæger, og derigennem mulighed for at henvise dig, til lige netop det fagmenneske, du har brug for.

I 2012 føjede jeg dyretolk til mit CV. Ikke at det overhovedet er en titel, men det beskriver meget godt, det jeg nu fik et diplom på.

Siden jeg var barn har jeg fornemmet hundene, deres tanker og følelser, og nogle gange indgået stiltiende aftaler med dem. Vi har på forunderlig vis altid kommunikeret, hvorfor det var helt naturligt at få lidt struktur på det, jeg bare gør. Jeg deltog derfor i et forløb i Telepatisk kommunikation med dyr.

I 2014 udgav jeg bogen “Min firbenede Ven” – Hund, ejer og det imellem.
Har du nogensinde set en udgave af barnets bog?
Så har du her udgaven til de firbenede venner.
En personlig bog til DIN hund, smukt udformet, håndindbundet og med mulighed for at sætte et foto af din hund i omslaget, så den selv skaber forsiden.