Der skal lyde en stor tak til alle dyreejere der har givet mig muligheden for gennem årene at hjælpe dyr til en bedre balance. Jeg elsker mit job, og er yderst taknemmelig for hver en dag blandt fantastiske to- og firbenede væsner.

 

Readings

Reading har været en del af mit liv siden jeg var barn. Dengang var jeg hverken klar over, at det var hvad det var, eller at det ikke var noget, vi alle gjorde hele tiden. Det forekom fuldkommen naturligt, og menneskene omkring mig omtalte det som ”hun har bare så meget dyretække”

 

Jeg kunne få hele dage til at gå i stalden hos mine bedsteforældre. Kunne lave aftaler med hunde, katte og køer, som det mest naturlige for mig. Jeg omtalte det ikke, ikke fordi jeg fandt det særligt, men netop fordi det forekom så selvfølgeligt. At det ikke er noget vi alle gør, ved jeg godt i dag. Men det er ikke det samme som, at det ikke er noget alle kan lære. Det kræver blot, som alt andet, indstilling og øvelse.

I en reading vil jeg telpatisk kommunikere med dit dyr
Man kan sige, at jeg fungerer som dyretolk

Jeg vil i en reading få vist billeder, høre ord og modtage beskeder fra dit dyr om dets personlighed, forholdet mellem jer, udfordringer sådan som dyret oplever dem, og ønsker som den gerne vil have viderebragt.

 

En reading er det rette valg, hvis du gentagne gange oplever en uønsket adfærd, som du ikke umiddelbart selv kan finde årsagen til. Det kan også være, fordi du ønsker en større forståelse for, hvad der rører sig i dit dyr, og gerne vil vide hvordan du sikrer det mest optimale forhold mellem Jer.
En reading i hjemmet kan kombineres med healing, såfremt dette synes gavnligt.

 

Dyrlægen er helt sikkert en vigtig medspiller, men der er også meget du kan gøre, og som du skal være opmærksom på, for at give din firbenede ven de bedste betingelser, for et langt og sundt liv.

Readings kan enten foregå i hjemmet, hvor jeg kommer til Jer eller via mail.

Uanset hvilken måde du ønsker din reading skal foregå på, bedes du booke en reading, og derefter sende en mail med følgende oplysninger:

  • Navn på dit dyr
  • Et foto hvor man kan se dit dyr, uden andre  dyr eller mennesker
  • En kort beskrivelse af, hvad du ønsker at få belyst/svar på
  • Ønsker hjemme reading/Ønsker mail reading

 

Ved hjemme reading: Vær opmærksom på, at der tillægges kørselsgodtgørelse t/r Frederiksberg, efter statens gældende takster