Der skal lyde en stor tak til alle dyreejere der har givet mig muligheden for gennem årene at hjælpe dyr til en bedre balance. Jeg elsker mit job, og er yderst taknemmelig for hver en dag blandt fantastiske to- og firbenede væsner.

 

Jeg tilbyder

Viden, erfaring og en faglig baggrund

Ernæringsrådgivning

Immunsystemet er kroppens interne korps og forsvar Dets opgave er at beskytte dets borg, hvad enten det er dig, eller dit dyr’bare dyr. Hvis ikke arbejdsbetingelserne er optimale, opstår der let fejlkommunikation. Dette kan vise sig ved at immunforsvaret ikke længere er i stand til at skelne.

Sundhedskonsultationer

Sundhedskonsultationer er ikke en erstatning for dyrlægebesøg. Sundhedskonsultationer er opgaver som må varetages af Aut. Vet. Sygeplejersker, og områder hvor du som ejer har brug for en hjælpende hånd. Disse konsultationer foregår i hjemmet.

Slankeprogram

Når taljen forsvinder, går den ofte hånd i hånd med energien Det er med overvægt hos dyr, som det er med overvægt hos mennesker. Ingen fordele, men masser af ulemper – nogle mere livstruende end andre.

Allergivejledning

Allergi er mere og andet end kløe De fleste ejere reagerer og tænker på allergi, når deres hund eller kat udviser overdrevent behov for at klø sig. Det kan være allergi, men det kan så absolut også dreje sig om andre lidelser, hvilket naturligvis skal udelukkes hos dyrlægen.

junglehund

Reading

En reading er det rette valg, hvis du gentagne gange oplever en uønsket adfærd, som du ikke umiddelbart selv kan finde årsagen til. Det kan også være, fordi du ønsker en større forståelse for, hvad der rører sig i dit dyr, og gerne vil vide hvordan du sikrer det mest optimale forhold mellem Jer.

Foredrag & Kurser

Foredrag og kurser afholdes for private, foreninger, hundeklubber, klinikker og dyrehospitaler.

Indholdet og fagligheden er naturligvis tilpasset målgruppen.