Lopper og flåter

Sæsonen er i fuld gang. Nogle mennesker vælger ikke at behandle deres dyr forebyggende, nogle vælger de kemiske produkter, der er på markedet og flere og flere forespørger på alternative løsninger.

olier

Det sidste skyldes formentlig både en øget interesse for det mere naturlige, sådan i al almindelighed, men også at en del hunde udviser reaktioner i form af sår, der hvor de kemiske midler påføres. Har man først en gang set dette på sin hund, er der ikke noget at sige til, at man kigger sig om efter et alternativ. Og de findes.

Uniq har sammen med Urtefarm udviklet Insect Free. En olie som ikke påføres, men dagligt indtages af hunden (eller katten, som der også findes en variant til) Den kan enten hældes over foderet eller tilbydes på en tallerken. En del hunde foretrækker det sidste, men tager så til gengæld gladeligt olien.

Basen er koldpresset rapsolie og lakseolie fra vildtlevende laks. Urtesammensætningen i Insect Free har en insektafvisende effekt,  virker lindrende på svie og kløe, samt understøtter helingsproccesen i huden.

Olierne giver samtidig en god støtte til huden, og en del vil opleve hud og pels være mere blød og skinnende end tidligere. Så ja, vi kan vist rolig sige, at der her er tale om et produkt der slår flere fluer med et smæk.

Er der brug for mere signifikant støtte til huden, som ved ex. allergihunde med hudproblemer, så er Skin & Coat helt sikkert værd at kigge nærmere på. De fleste ejere melder allerede inden første flaske er afprøvet om markante forbedringer.

Til olierne er der udelukkende anvendt naturlige ingredienser.

Du kan købe begge olierne i webshoppen her på siden.